Sex med eldre våt vagina

sex med eldre våt vagina

Tilstanden skyldes en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden og kjennetegnes ved unormal utflod som er tyntflytende, og i blant skummende, samt grålig i fargen. Bakteriell vaginose kjennetegnes også ved en karakteristisk, fiskeaktig lukt. Tilstanden behandles med medisiner, men kan også gå over uten behandling.

Ett tips fra gynekologen er å droppe truseinnlegg hvis man plages med mye utflod. Ifølge Lunde kan dette faktisk bidra til å gjøre vondt verre.

Men truseinnlegg gjør at det blir tett og skaper et miljø som øker veksten av bakterier som bidrar til økt utflod. Det blir en ond sirkel og økt utflod kan også bidra til for eksempel bakteriell vaginose. Dette er en forholdsvis ny sykdom som gir smerter ved inngangen til skjeden, ifølge Senter for ung seksualitet.

Plagene blir beskrevet som sviende, kløende og brennende. Det gir følelsen av å ha en «stram og trang skjede» ved penetrering, for eksempel når penis, tampong eller fingre skal inn i skjeden, og det er nervene i skjedeområdet som blir mer følsomme for berøring og temperatur. Vestibulitt rammer ofte «flinke jenter» i alderen 18 - 32 år med høye prestasjonskrav til seg selv. Gynekolog Lunde mener vestibulitt egentlig er en sjelden sykdom, men er enig i at mye bekymring hos unge jenter kan føre til anspenthet som bidrar til dårlige opplevelser i forbindelse med samleie.

Mange unge jenter lever under et enormt press, også seksuelt. Dette kan føre til at man strammer muskulaturen, både bevisst og ubevisst, man får lite fuktighet i skjeden og det gjør vondt. Dette kan for eksempel skyldes partnerbytte og dårlige opplevelser, så da må man ta hensyn og identifisere årsaken til plagene, sier hun. En av åtte unge kvinner har vurdert intimkirurgi.

Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som «cottage cheese»-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig mange unge. Ved ubehandlet klamydia kan dette røre til redusert fruktbarhet hos kvinner samt økt risiko for graviditet utenfor livmoren, skriver Folkehelseinstituttet.

Mange kan gå rundt med klamydia uten å ha symptomer. Kvinner kan oppleve å få utflod og småblødninger mellom menstruasjonene. Menn kan få utflod fra urinrøret, hyppig vannlating og betennelse i bitestikkelen. Klamydia behandles med antibiotika. Gynekolog Lunde anbefaler at man tester seg for kjønnssykdommer ved partnerbytte. Samtidig minner hun om at kvinner over 25 år bør ta celleprøver hvert tredje år.

Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet. Blemmene vil etter hvert sprekke og blir til små sår som gror i løpet av 2 - 3 uker. Det første utbruddet av herpes starter dager etter at man har blitt smittet.

Da er det vanlig å oppleve en ubehagelig prikkende følelse på stedet hvor utbruddet kommer. Har man først blitt smittet av herpesviruset vil man kunne få utbrudd flere ganger senere.

Behandling kan lindre og forebygge plager, men det finnes ingen medikamenter som permanent fjerner viruset. Så ofte mener sexterapeutene at du bør ha sex. Kjønnsvorter er en kjønnssykdom som skyldes et virus. Store medisinske leksikon forklarer at vortene med litt ruglete overflate vokser i og rundt skjedeåpningen, endetarmsåpningen, på livmorhalsen og på penis.

Vortene kan vokse enkeltstående eller i klaser. Kløe og ubehag i underlivet eller blødninger i forbindelse med samleie kan også være tegn på kjønnsvorter. Pleide å bruke litt papir, lagde en sirkel, og holdt denne rundt kuken rett utenfor musa hennes.

Slik kunne litt tørkes vekk enkelt. Ellers ble det veldig raskt så vått at både hun og jeg ikke kjendte så mye av det hele. Det er nå egentlig et luksus problem. Hun jeg er med nå sliter, og tørr som bare det selv om opphisset. Ikke noe stas det heller. For en normalt trang vagina med gode muskler har det ingenting å si på følsomheten at det er rikelig med naturlig glidemiddel hverken for gutten eller jenta! Det at du påstår dette skråsikkert viser bare hvor lite peiling du har Det finnes faktisk kvinner med trang vagina og god følsomhet, ja faktisk trangere vagina og sterkere følsomhet enn deg, som likevel kjenner mindre når de blir veldig våt.

Mindre friksjon betyr faktisk mindre kontakt mellom to flater, og dermed nedsatt følelse Når jeg blir så våt at det virkelig renner, så blir det for mye smøring, og mannen min kjenner ikke noe og har vanskelig for å komme når han ikke får motstand på penisen Men guud så våt jeg kan bli, og det er ufattelig flaut. Har aldri lest om det her inne i hvertfall - her inne vinner jeg den " konkuransen " i følsomhet enkelt og lett høres det ut som ifølge div.

G - punktet og klitoris er like følsomt hver gang uansett hvor vått det er De som sliter med følsomheten pga veldig våt vagina - kan umulig være så følsom som de påstår at de er. Ei heller så trange eller ha så bra muskler som de påstår selv.

Og ikke legg skylda på alle våte kvinner for dette. Er deres problem , nemlig! Føler meg overhodet ikke ansvarlig for at en mann sliter med å komme Og det er som sagt bare " enkelte " menn som har slike problemer. I forhold til når jeg er mindre våt - da er det mindre godt også. Sansynligvis forde jeg er mindre kåt også da. Selv om det kanskje blir mer friksjon da - har det ingenting og si for min nytelse.

Kanskje for mannen det føles bedre - men ikke for meg. Og da er man gjerne - drypp våt , når man er utrolig sterkt opphisset - er selvfølgelig sex alltid BEST! At du ikke er helt som andre damer? Det har vi jo skjønt for lenge siden Skjønner det er vanskelig, men vi må bare slutte og svare. Ja du WW, du fornekter deg ikke. Jeg må tenke på sangen fra "Annie, get your gun": Anything you can do, I can do better.

I can do anything better than you. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community.

Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Veldig våte jenter » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet.

Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Guest Ketil   0 0. Report post  ·  1. Posted December 28, Hei Jeg er en mann i 30 årene, og har blitt veldig fasinert over hvor våt en jente kan bli. La meg først ta en opplevelse jeg aldri glemmer. Men med å dele dette med dere, lurer jeg også på: Jeg vet i hvert fall om èn jente.. Dette har nærmest blitt min fantasi etter at jeg opplevde det.

Share this post Link to post Share on other sites. Guest Golden Girl   0 0. Report post  ·  2. Cowgirl22   5. Report post  ·  3. Guest jente 21   0 0. Report post  ·  4. Posted February 27, Guest womenwomen   0 0. Report post  ·  5. Guest Marlo   0 0. Report post  ·  6. Report post  ·  7. DaYdReAm   Report post  ·  8. Report post  ·  9. Antlers   Report post  ·  Guest Hansen   0 0. Var i sammen med ei slik for noen år siden.

Guest fargeklatten   0 0. Guest jeg også   0 0. Selg gullmusa og kjøp deg en hjerne. Guest Gjest   0 0. Phaedra   Posted February 28, Tråden er ryddet for utenomsnakk. Guest yojo   0 0. Guest Eurodice   0 0.

sex med eldre våt vagina Det er når produksjonen av østrogen og progesteron begynner å avta at endringene begynner, forklarer hun. Erotiske damer knulle venn selv om kanskje ikke fysikken lenger tillater utfordrende samleiestillinger, har mange fortsatt stor glede av både oralsex og onani. Hva kan jeg gjøre? Glidemiddel gjør at det svir enda mer. Dette er en forholdsvis ny sykdom som gir smerter ved inngangen til skjeden, ifølge Senter for ung seksualitet.

I motsetning til menn, sa er en jentes kjønnsorgan skjult og bortgjemt Personlig, så har jeg aldri baksnakket, "fnist" eller i det hele tatt vært opptatt av hvor stor eller liten en manns penis er, og dette har heller aldri vært et tema blandt jenter i min venneflokk.

Det virker som om menn er mer opptatt av dette? Kanskje er det fordi menn snakker mer åpent om akkurat dette temaet enn jenter? Jeg har kun hatt en partner i mitt liv, og det er min kjæreste som jeg har vært sammen med i 3 år nå. Jeg vil tro at han har en ganske gjennomsnittlig penis, og størrelsen passer meg perfekt. Fra han har jeg alltid fått høre at jeg er trang, noe jeg tror også. Når han fingrer meg foretrekker jeg at han bruker en finger, - og noe mer enn 2 synes jeg gjør vondt.

Så for meg har det egentlig ikke vaert noe behov for knipeovelser, men jeg gjør det av og til, fordi jeg vet at han liker knipe -bevegelsene når vi har sex. Allikevel, så kan jeg tenke meg til at når en kvinne elsker en mann, så liker hun å fremheve de maskuline trekkene han har, og få han til å føle seg som "mannen over alle menn" - og da er gjerne penisen et typisk trekk.

Jeg ser for meg at hvis jeg hadde hatt andre partnere før min kjæreste - så kunne jeg gjerne fortalt han at "din penis er mye deiligere enn alle de andre jeg har vært sammen med", "din penis er mye større" osv osv. Kanskje han ikke trenger det, men vi kvinner liker å snakke om det allikevel. Jeg er enig med deg i at mange jenter burde tenke litt over seg selv, før de går ut og dømmer en mann for størrelsen. I bunn og grunn synes jeg det er latterlig, for alle er skapt forskjellige og ingen kan noe for hvor stor eller små de forskjellige kroppsdelene har blitt.

Både gutter og jenter burde være mindre dømmende Enig med Bringeaer jeg.. Har i løpet av mitt årige liv ikke vært borti at jenter sitter og fniser og baksnakker en mann på grunn av penisstørrelsen hans. Jeg tror gutter er mye mer opptatt av størrelsen enn jenter generelt er.. Hun har merket det selv sier hun, både fysisk på seg selv, og på uttrykkene til mannen hun er med. Om hun faktisk gjør noe med det aner jeg ikke, men jeg vil jo tro det..

Jeg har mange guttevenner, og vi prater om det meste. De fleste snakker om vide og trange jenter, og ler av det, og synes de som er vide ikke var noe særlig. Har ofte hørt ting som f. Og mange damer jeg kjenner snakker om små og store størrelser. Slik er det vel bare?

Jeg tviler sterkt på at at høyde har noe med størrelse på vagina å gjøre, det er nok bare individuelle forskjeller som andre steder på kroppen. Jeg er i alle fall og er såpass trang at det setter en demper på sexlivet mitt. Jenter har jo selv en viss anelse om hvordan det ligger an.

Nå er jeg helt pro knipeøvelser for de som har behov for det - det gjelder ikke bare for sex, og ha god muskulatur der nede er viktig når man blir eldre jeg vil ikke spore av her, da mister jeg alle guttas interesse, men det er jo pga dårlig muskulatur mange får urinlekkasje - så er det sagt.

Nå er jeg da selv litt opptatt av størrelse. Men dette gjelder vel så mye på det psykologiske plan - det er maskulint, du føler deg "fylt opp" etc - og det viktigste er alltid hva han gjør med den bortsett fra de gangene den bare er FOR LITEN, men det skal litt til. Jeg ville da også reagert om en mann ikke orket og ligge over meg fordi han ble for sliten i armene.

Vil du dette her eller ikke, liksom. Som i vår elskede Kondomeriet-reklame: No offence - men dette diskvalifiserer deg vel mer eller mindre. Virker som guttene her synes det er slemt av jenter å baksnakke små peniser, spesielt siden jentene tydeligvis kan trene seg opp til å passe enhver penis størrelse.

Men dere snakker selv masse piss om damer og deres størrelse. Greit, endel gjør nok ikke øvelsene sine, og forventer for mye størrelsesmessig, men å legge all skyld på dama er like hyklerisk. For, det er faktisk individuelle forskjeller her også. Ingen har bunnet meg, selv ekser som har vært godt over gjennomsnittet og ikke har kunnet ha sex bakfra doggy med noen andre uten å skade dem. Jeg har også rimelig brede hofter, og en familiehistorie med dårlig bekkenbunnmusklatur. Trent den masse ja,korrekt, med eksperthjelp , og skal slikt sett kunne ha sex med en blyant.

Hei   Dette skjer med meg hver gang jeg har en orgasme. Posted September 4, Posted September 7, Ved riktig stimulering fylles disse kjertlene med væske, som spruter ut under orgasmen. Posted September 9, Hei   Først må du finne g punktet ditt. Masserer du det på rett måte vil det kanskje skje. Klem Ei som spruter. Og for sikkerhets skyld - det er IKKE tiss det som kommer ut helt sant!! Hilsen mannen i forholdet. Posted December 29, Posted January 21, Jeg har aldri sprutet av samleie eller når jeg onanerer på egen hånd.

Posted January 23, Det er utrolig deilig! De beste orgasmene er sprutorgasmer! Hvis mannen min får meg skikkelig klar og kåt, skal det ikke så mye til egentlig. Posted January 30, Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Register a new account. Sign in Already have an account? Sign In Sign Up.

Mange underlivsproblemer forsvinner etter menopausen. Infeksjoner avtar, det samme gjelder muskelknuter - og selvsagt menstruasjonsproblemer. Soppinfeksjoner er plagsomt for mange i fruktbar alder, selv om det kan forebygges og kureres.

Det ene påvirker det andre - og underlivet eldes med resten av kroppen uten at dette er spesielt traumatisk, sier Lars Meyer. Pasientene hans er påpasselige med rutinekontroller og godt informert om egen underlivshelse. Han tror ikke dette er snakk om noen spesielt priviligert gruppe, men at disse representerer landsgjennomsnittet.

Da er det oftere sykdom med i bildet, sier han. Det kvinnelige kjønnshormonet østrogen produseres hovedsakelig i eggstokkene og i morkaken. Det fører til utviklingen av kvinnelige kjønnskarakteristika som bryster, kjønnshår og modning av egg.

Østrogennivået er lavt i barneårene og frem til puberteten og etter at menstruasjonen opphører. Den viktigste hormonelle forandringen ved menopausen er fallet i østrogensekresjone fra eggstokkene. De hormonelle endringene kan også føre til hetetokter, nattesvette, søvnproblemer, hjerteklapp, muskel - og skjelettplager, konsentrasjonsvansker, tretthet og humørsvigninger.

Symptomene forsvinner i løpet av fem til ti år. Selv om både menn og kvinner mister den ungdommelige spensten, også i underlivet, er det ingen ting i veien for at de kan ha et godt sexliv langt opp i årene. Som gynekolog har jeg fått bekreftet det mer enn en gang, forteller han.

Men det er først og fremst fordi han har fått problemer med prostata , sier Lars Meyer. Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er kvinnens erogene soner. Her er forskjellene på menn og kvinner i senga. Derfor forsvinner de smale midjene. Gynekolog Britt-Ingjerd Nesheim Foto: Mister egg Aldringen med hensyn til fruktbarhet starter på sett og vis i allerede i fosterstadiet.

Gynekolog Lars Meyer Foto: Volvat medisinske senter, Hamar. Kvinnens underliv Kvinners underliv består av skjedeåpningen med klitoris, de store og små leppene, urinrørsåpningen og skjeden som leder inn til livmortappen. Kvinne, kjenn din kropp Pax forlag , lommelegen. Østrogenet bestemmer Det kvinnelige kjønnshormonet østrogen produseres hovedsakelig i eggstokkene og i morkaken.

Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren Del på Facebook 0. Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord. Stort salg hos Get Inspired.

Dette er verdens vakreste steder. Her er de billigste forbrukslånene.

0 thoughts on “Sex med eldre våt vagina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *