G punkt deilig fitte

g punkt deilig fitte

Og kltten er helt hard!!! Stryker den våte safta rundt klitten, blir så kåt at jeg alt nesten kommer Stikker et par fingre opp i musa Ligger på siden, med bena samla, to fingre i musa mens tommelen stryker klitten Jeg må på rygg og spre bena høyt Gnur to fingre mot g-punktet, tommelen på klitten Kan du forklare hvordan du gjør det?

Har greid å få inn alle fingrene unntatt tommelen, men tror mest fordi jeg ikke kommer skikkelig til Har så lyst å greie det "hele veien"! Jeg masserer klit vekselvis med å trykke tre fingre opp og inn i sjeden, trykker og slipper, trykker og slipper. Når jeg masserer klit og er tent tar jeg to fingre inn mor g pungt men ikke langt opp,,,deretter presser jeg og spruter masse.

Det blir vått på en mer vanndig konsistens. Dette gjentar jeg tre fire ganger og det er helt vått i sengen: Anbefaler på det sterkeste et "egg", klitorisvibrator! Det funker, hver gang! Åh, jeg ble skikkelig kåt av å lese innleggene her Kjenner jeg blir fuktig og det begynner å dunke i musa. Må visst ha en privat kosestund ganske snart! Jeg legger meg godt til rette, sprer bena. Fukter klitten med spytt først. Så masserer jeg klitten mellom pekefingrene, når jeg er dryppende våt tar jeg saften å gjør klitten enda våtere enn den var.

Så masserer jeg fortere og fortere, til jeg vrir meg i ekstase! Liker særlig godt å ha en buttplugg og dildo oppi begge hull samtidig som klitten får kjørt seg. Kjennes ut som om fitten skal revne idet det jeg kommer! Herregud nå ble jeg våt.. Tror jeg må onanere nå Verker i fitten nå.. Pirrende å lese tips fra dere. Blir våt og kåt. Jeg er inne i siste uker av svangerskapet, og onanerer og koser med meg selv hver dag.

Deilig å sitte i stresslessen med beina høyt og bruke hånden med harde bevegelser. Får kraftige orgasmer på den måten. Bruker også dildo innimellom, men hånda er def best! Har egentlig alri vært noe særlig kåt av meg, men nå da jeg er gravid med fjerdemann, tar det helt av. Våkner av at det går for meg i søvne, hvertfall ganger i uka, etter å ha hatt helt ville drømmer Godt mulig at noen menn har kommet med sine fantasier her, men jeg kan da godt kjenne meg igjen i flere, så Jeg liker denne tråden, og sniker meg inn her iblant og leser litt når jeg trenger litt inspirasjon.

Etter jeg ble gravid har jeg nemlig blitt ganske lett antennelig, men det tar eeeevigheter å komme! Og da har jeg funnet ut at det hjelper på rundene i senga med mannen om jeg "forbereder" meg litt.

Leser litt og fantaserer litt og tar litt på meg selv så det begynner å krible skikkelig. Og jeg kjenner at det dunker og banker og jeg er helt klar.

Da er sjansen mye større for at jeg nyter mer, kommer raskere og slipper å stresse "å nei, jeg kommer ikke, hva skjer, hvor ble det av godfølelsen, hva gjør vi galt?

Jeg må bare nevne noe annet som har forandret seg etter at jeg ble gravid. Brystvortene mine har blitt MYE mer sensitive, og virker nærmest direktekoblet med fitta. Det er HELT utrolig. Hvis jeg eller mannen min stimulerer brystvorta samtidig som jeg eller mannen fingrer meg, går jeg helt fra konseptet av nytelse!

Dette oppdaget vi et stykke ut i graviditeten da, i starten fikk han jo ikke komme nær puppene Nei, nå lover mannen meg at jeg skal få meg litt hvis jeg kjapper meg til sengs På tide å runde av! Ha ei god natt, folkens! Jeg er gravid og har begynt å få stor mage, så å ligge på magen og runke som jeg pleier er ubehagelig. Nå ligger jeg på ryggen, det gjør jeg av en eller annen grunn bare når jeg er gravid - selv om orgasmene blir myyyye sterkere da!

Jeg ligger på ryggen og lar pekefingeren rotere på klitten mens jeg fantaserer - rene fantasier eller tidligere erfaringer, eller en blanding. For en stund siden hadde jeg besøk av en venninne som masserte nakken og ryggen min, etter en stund kjente jeg at hendene hennes begynte å bevege seg mot brystene mine, først utenpå bhen til vortene var stive, så kom hendene under bhen og masserte vortene direkte. Etterhvert kysset vi og og koste oss masse, og måtte snart gå fra sofaen til soverommet Jeg kom da hun slippet meg på klitten samtidig som hun hadde en finger i rompa mi, utrolig godt.

Jeg liker best å onanere i dusjen. Det nye dusjhodet vårt fungerer perfekt. Ellers liker jeg også å gjøre det på offentlig sted, med fare for å bli sett, enten det er på kafé, på toget eller andre steder. Noen ganger er jeg uforsiktig og stønner for høyt, så de nærmeste skjønner kanskje hva som foregår.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Sign in to follow this    Followers 1. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted May 20, Jeg beskylder aldri noen for eller mistenker dem for å fake - forde jeg vet godt selv hvor godt og deilig det kan være å knulle en fremmed deilig mann: Man kan fort bli mistenkt for slik da - når man faktisk hadde ekte orgasmer. Og det er jo kjipt selvfølgelig for oss som aldri trenger å fake. Jeg tror du lyver - forde du så åpenbart sammenligner deg selv med andre jenter som ikke kommer og faker Hvorfor gjør du det da?

Mens jeg er motsatt - jeg sammenligner meg selv med kunn de som lett kommer, forde jeg er vant til det. Stemmer i min virkelighet. Vel, jeg kan godt ta Ethereal's parti på den her.

Ikke det at jeg har så veldig mye erfaring med å få en kuk inni meg når jeg er søkkvåt, men jeg kan ikke forestille meg at det er noe særlig godt for jenta heller når mannen ikke kjenner noe.

Helt ut av ingenting kom det et spørsmål til deg womenwomen: Hvor gammel er du? Slike beskrivelser skremmer litt vettet av meg, må jeg innrømme. Kanskje hun følte at hele greia ble litt pinlig siden han tydeligvis ikke var helt fornøyd, og prøvde å 'få opp stemningen' litt. Med heiarop, på en måte. Eneste jeg prøver å forklare TS er at en kvinne som er veldig veldig kåt - kan bli extremt våt , glatt og skjeden blir svampaktig opphovnet innvendig , også G - punkt hovner opp og kan kjennes svampaktig ut , buler opp - og extremt myk innvendig.

Mykheten kan forveksles kanskje med at skjeden blir litt forstørret. Men den blir jo det på en måte - da den blir mer flexibel enn når hun ikke er kåt. Som følge av opphisselse! Mens forskjellen på en kvinne som ikke er opphisset - er at hun er TØRR , TRANG ,det er mere friksjon og kvinnen vil sansynligvis føle at samleie er ubehagelig , hun kan få vondt og t. Mannen kan kanskje synes det er EXTRA godt og deilig med samleie da forde hun " føles så trang " for han - men kvinnen vil da ha ubehag og kanskje t.

Og føle seg sår etterpå pga bittesmå rifter som kan oppstå i slimhinnene -om hun ikke er våt og errigert i vevet før samleiet.

Dette er jo logisk. Kvinnen kan føle veldig MYE - selv om mannen føler henne som veldig glatt , våt og vid da. Forde underlivet da er mer sensitiv og følsomt enn til vanlig. Og man føler mer nytelse da rett og slett. Samleie når man er tørr og ikke opphisset - er selvfølgelig ikke godt for kvinnen. Da underlivet ikke er mottagelig for nytelse - om det ikke er sexuelt opphisset og errigert først.

Er jo derfor forspill er så viktig. Og ikke bare stikke den rett inn Er normalt at vagina utvider seg - under kraftig sexuell ophisselse. Det er vanlig , normalt og hensiktsmessig - for å kunne ta imot hvilken som helst slags størrelse pikk Okai, men jeg fulgte bare min logiske sans og den sier at hvis jeg ikke kjenner noe, så kjenner heller ikke hun noe som helst.

Men etter forklaringen din kan det jo også være logisk at det blir bedre for jenta om hun er søkkvåt. Blir det samme som når du er extra kåt - da går det for deg på Da skal det veldig lite til - for å komme Forde pikken er extra følsom akkurat da. Samme er det jo for en jente. Er hun skikkelig kåt - skal det lite og ingenting til - for å komme. Selv om vagina føles videre enn normalt. Og så må man huske at samleie ikke er noe godt - om man ikke er tilstrekkelig opphisset først.

Og for at G- punkt skal respondere positivt på stimuli og gi nytelse - må det være errigert først. Ellers vil man ikke kjenne " noen ting " eller få lite utbytte av det. Forøvrig blir jo også underlivet utvendig og - blodfylt - så hele underlivet er mer følsomt da. Varm opp ovnen tilstrekkelig før du skal bake. Noen ganger trenger man mer tid til oppvarming - enn andre ganger. Dette vil jo variere litt. Noen ganger trenger jeg ikke forspill i det hele tatt - forde jeg har gått kåt en stund og er veldig klar likevel - og kan hoppe rett på sak.

Så dette varierer med dagsformen kan du si. Sorry hvis jeg er frekk nå men du virker som ei sånn jente man aldri trenger å varme opp, konstant kåt du tror jeg. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Forferdelig sex! Sign in to follow this    Followers 0. Prev 1 2 Next Page 1 of 2.

Guest Fortelerdeg   0 0. Report post  ·  1. Posted July 27, Share this post Link to post Share on other sites. Guest gjestkvinne   0 0. Report post  ·  2. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  3. Report post  ·  4. Guest womenwomen   0 0.

Report post  ·  5. Report post  ·  6. Report post  ·  7. Ethereal   Report post  ·  8. Report post  ·  9. Report post  ·  Er et ordtak som sier at " på seg selv kjenner man andre " ha ha Nei - få noen år på baken først - før du uttaler deg. Du virker til å være meget ung!

G punkt deilig fitte -

Kvinner er forskjellige, men det er uansett noen stillinger som er bedre egnet enn andre for kvinner som ønsker å få orgasme under samleiet. Sign In Sign Up. På tide å runde av! Report post  ·  Det er vanlignormalt og hensiktsmessig - for å kunne ta imot hvilken som helst slags størrelse pikk Men hormonelle ting spiller også inn på " trangheten "alltså hvor hun er i syklusen akkurat da. O jeg kunne knapt kjenne at jeg hadde pikken min innin henne og jeg viste ikke hva thailand porno sexy damer uten klær skulle si eller gjøre men jeg kunne kjenne at jeg mistet stivheten og sexlysten pga at det var ikke g punkt deilig fitte stimulering og selv om jeg prøvde så hardt som jeg kunne for å holde den stor,hard og stiv så hjalp det ikke MEN hun hadde det helt herlig!! Posted July 28, edited. Dere, hva betyr å "bunne"? Ligger på sofaen, kroppen begynner å sno og vrikke på seg, klærene kommer av, unntatt trusa

: G punkt deilig fitte

SEX DATING OSLO STREAMING PORNO Da kvinner rundt 30 -og eldre ofte er på topp sexuelt! Dere skjønner gutta-boys Jeg har spørt det samme spørsmål til mine nærmeste venner og har fått til svar: Pornografiske historier german milfs Alle kvinner jeg har hatt sex med har kommet mer enn meg. Jeg har g punkt deilig fitte borti noen som føles som at man dypper kuken i en litersbøtte med lunka vann, men det har jo bedra seg etterhvert. Hånda nermer seg musa, utapå trusa, gnur litt på venusberget, med bena samlet By Guest Fortelerdeg, July 27, in Seksualitet. D der og da var jeg i himmelen for et par sekunder hehe så ja sex chat no sex web cam kysset og koste oss i en stund og jeg var klar for å entre paradiset
Katrine moholt naken vibrator Barbert pung par søker par
Knulle kontakt xxl sex Norske leona porno hairy milf
Massasje jenter danske pornofilm 415
G punkt deilig fitte Menn i kvinneklær webcam sexchat
g punkt deilig fitte

Dette er området hvor man har antatt at G-punktet skal befinne seg. Ni av de 20 kvinnene var i stand til å oppleve vaginal orgasme. Hos disse var vevet mellom vagina og urinrøret tykkere enn hos kvinnene som aldri hadde opplevd vaginal orgasme.

Flere sexologer og gynekologer mener at alle kvinner har et G-punkt, men at det ikke reagerer på stimuli hos alle. Denne artikkelen er levert av eurogoos G-punktet er et lite område som befinner seg i framveggen av kvinnens skjede. Selve G-punktet er egentlig et svamplegeme.

Jeg spruter kun når jeg blir fistet,en meget spesiell og deilig form for orgasme: Her er alt dere trenger å vite om kvinner som "spruter". Er to måter å gjøre det på, den ene ved stimulering av g-punktet, den andre blir det ikke snakket så mye om, men vi har noen kjertler i underlivet, som ved kraftig stimulering, gir oss en. Dersom du tar av på ejakulering og disse delene av seksualtietens gleder må du gjøre regning med å bytte overmadrass relativt mye oftere enn ellers.

You need to be a member in order to leave a comment. Kos dere ellers i senga! Det handler sikkert om bindinger hun har. Pornografiske historier german milfs Alle kvinner jeg har hatt sex med har kommet mer enn meg.

Jeg vet i hvert fall om èn jente. Hun fikk sikkert et langt og deilig samleie - ypperlig for henne. Sex er ikke laget kunn for menns nytelse vet du: Neste gang - er det kanskje din tur. Du får gjenta suksessen! TS, du får trøste deg med at du fikk en innføring i hvordan det er for mange jenter. Skrivestilen til TS gjorde meg svimmel, og så var første svar fra womenwomen. Dette tror nå jeg menn kjenner tydelig forskjell på. Da forskjellen absolutt er veldig merkbar.

Men det skal jo være godt for begge likevell vanligvis. Men JA - har opplevd selv å nyte samleie kjempegodt og ha det helt herlig og få orgasmer Men det kommer an på dagsformen til mannen også.

Ikke bestandig mannen er like kåt hver gang - men stiller nå opp likevell. Foresten er menn i 30 årene ikke like raske på avtrekkern som eks 20 årige menn. Mulig menn blir mindre følsomme med årene og holder lengre - mens kvnner blir MER følsomme med årene.

Dette er vell vitenskapelig bevist. Da kvinner rundt 30 -og eldre ofte er på topp sexuelt! Om de har bevart helsen da: Jeg har vært borti noen som føles som at man dypper kuken i en litersbøtte med lunka vann, men det har jo bedra seg etterhvert. Kan jo være hun hadde den der første gang spenningen og var bare utrolig kåt. Det jeg tror det kommer av..

Ja det tror jeg og! Den der " første gang " spenningen. Ganske vanlig man er extremt tent - når man ligger med en helt NY mann første gang.

Sikkert derfor kvinner og kan fristes til utroskap Forøvrig har nå de fleste menn klart å komme uten problem. Men noen menn er tregere enn andre. Har jo opplevd det og da. Men hormonelle ting spiller også inn på " trangheten " , alltså hvor hun er i syklusen akkurat da. Dermed vil det alltid være litt forskjell fra gang til gang.

Så synd på deg. Trenger du et knull med en deilig trang fitte, for å komme over denne traumatiske opplevelsen? Høres jo slettes ikke bra ut da. Hu faka nok sånn at du ikke skulle føle deg mindre mann enn du allerede er. Om det er mulig, da Høres ut som om du har et svært negativt syn på sex Ethereal - siden du automatisk beskylder henne for å fake: Er et ordtak som sier at " på seg selv kjenner man andre " ha ha.

Hvorfor skal jeg fake når jeg kan få orgasme så ofte jeg vil? Du har rett i at jeg er ung, men jeg kan likevel uttale meg. Og jeg skriver til og med korrekt. Er ikke dårlig bare det! Hvorfor er du så ivrig på å påstå andre kvinner faker da? Høres ulogisk ut - om du selv er vant til å få orgasmer lett - slik som meg. Jeg beskylder aldri noen for eller mistenker dem for å fake - forde jeg vet godt selv hvor godt og deilig det kan være å knulle en fremmed deilig mann: Man kan fort bli mistenkt for slik da - når man faktisk hadde ekte orgasmer.

Og det er jo kjipt selvfølgelig for oss som aldri trenger å fake. Jeg tror du lyver - forde du så åpenbart sammenligner deg selv med andre jenter som ikke kommer og faker Hvorfor gjør du det da? Mens jeg er motsatt - jeg sammenligner meg selv med kunn de som lett kommer, forde jeg er vant til det.

Stemmer i min virkelighet. Vel, jeg kan godt ta Ethereal's parti på den her. Ikke det at jeg har så veldig mye erfaring med å få en kuk inni meg når jeg er søkkvåt, men jeg kan ikke forestille meg at det er noe særlig godt for jenta heller når mannen ikke kjenner noe.

Helt ut av ingenting kom det et spørsmål til deg womenwomen: Hvor gammel er du? Slike beskrivelser skremmer litt vettet av meg, må jeg innrømme. Kanskje hun følte at hele greia ble litt pinlig siden han tydeligvis ikke var helt fornøyd, og prøvde å 'få opp stemningen' litt.

Med heiarop, på en måte. Eneste jeg prøver å forklare TS er at en kvinne som er veldig veldig kåt - kan bli extremt våt , glatt og skjeden blir svampaktig opphovnet innvendig , også G - punkt hovner opp og kan kjennes svampaktig ut , buler opp - og extremt myk innvendig. Mykheten kan forveksles kanskje med at skjeden blir litt forstørret. Men den blir jo det på en måte - da den blir mer flexibel enn når hun ikke er kåt. Som følge av opphisselse!

Mens forskjellen på en kvinne som ikke er opphisset - er at hun er TØRR , TRANG ,det er mere friksjon og kvinnen vil sansynligvis føle at samleie er ubehagelig , hun kan få vondt og t. Mannen kan kanskje synes det er EXTRA godt og deilig med samleie da forde hun " føles så trang " for han - men kvinnen vil da ha ubehag og kanskje t. Og føle seg sår etterpå pga bittesmå rifter som kan oppstå i slimhinnene -om hun ikke er våt og errigert i vevet før samleiet.

Dette er jo logisk. Kvinnen kan føle veldig MYE - selv om mannen føler henne som veldig glatt , våt og vid da. Forde underlivet da er mer sensitiv og følsomt enn til vanlig. Og man føler mer nytelse da rett og slett. Samleie når man er tørr og ikke opphisset - er selvfølgelig ikke godt for kvinnen.

Da underlivet ikke er mottagelig for nytelse - om det ikke er sexuelt opphisset og errigert først. Er jo derfor forspill er så viktig. Og ikke bare stikke den rett inn Er normalt at vagina utvider seg - under kraftig sexuell ophisselse. Det er vanlig , normalt og hensiktsmessig - for å kunne ta imot hvilken som helst slags størrelse pikk Okai, men jeg fulgte bare min logiske sans og den sier at hvis jeg ikke kjenner noe, så kjenner heller ikke hun noe som helst.

Men etter forklaringen din kan det jo også være logisk at det blir bedre for jenta om hun er søkkvåt.

0 thoughts on “G punkt deilig fitte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *